Over mij

Het stylen van woningen zit mij in het bloed: Als kind van een creatief gezin kreeg ik het stylen met de paplepel ingegoten. Mijn opleiding bestaat onder andere uit het met succes doorlopen te hebben van een opleiding “Interior Design” te Londen en een makelaarsopleiding te Luzern en ik ben inmiddels  cnvv-gecertificeerd vastgoed styliste door de opleiding gevolgd bij House of KIKI.  Vele winkels en woningen heb ik intussen beroepsmatig mogen stylen.

Mijn hands-on aanpak bestaat er uit om zoveel mogelijk met uw eigen meubelen uw woning te stijlen met het doel  de woning sneller of tegen een hogere vraagprijs verkocht te krijgen. Mocht uw woning al leeg staan, dan kan ik deze inrichten met tijdelijke meubels.

Na deze aanpassingen, maak ik foto’s voor u en coördineer ik verder met uw makelaar zodat de foto’s op funda komen en het verkoopproces kan beginnen.

Sfeerimpressie styling verkoopklaar

Elke situatie is weer anders, dus er wordt altijd maatwerk geleverd. Neemt u daarom contact met mij op zodat u zichzelf kunt verlossen van de zorgen van het verkopen van uw woning.